Organisaties in Randenbroek - Schuilenburg - Stoutenburg

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Food in Motion
Gezonde voeding en leefstijl is voor iedereen belangrijk. Wat past bij jou en waar kan jij stappen in zetten? Op basis van wat voor jou belangrijk is geven we advies en begeleiding op maat.Naast individuele begeleiding tijdens onze spreekuren bieden wij ook workshops, presentaties en voorlichtingsactiviteiten.
Parkhuis Amersfoort
Aan de rand van stadspark Elisabeth Groen staat Parkhuis Amersfoort. Parkhuis is gerealiseerd in het monumentale ketelhuis van het voormalige Elisabeth ziekenhuis. Een plek voor kinderen van 0 tot 101 om te ontmoeten, te spelen en te ontspannen. Iedereen is welkom! En wat is er mooier dan een groen park als voortuin?
Buitenkast Randenbroek zoekt jou!
De Buitenkasten worden gedraaid door de vrijwilligers met ondersteuning van professionals. Een aantal vrijwilligerstaken zijn:* uitleen van speelgoed*koffie/thee verzorgen*ondersteunen bij kinderactiviteiten* 1 middag per week, 2 uurWat bieden wij?Een geweldig, hecht team dat goed samenwerkt, verschillende cursus mogelijkheden en het belangrijkste: elke keer weer de dankbare glimlach van alle kinderen❤️Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worde Lees meer...
Buurtmoeders Randenbroek
Buurtmoeders houden toezicht op verschillende speelplekken in de wijk Randenbroek, daarnaast organiseren ze ook activiteiten voor de kinderen uit de wijk.
Buurtsportcoach
Onze opdracht is zoveel mogelijk inwoners van Amersfoort in beweging brengen. Samen met onze SRO-collega’s creëren wij de optimale condities om jong en oud te laten bewegen en sporten. Beweging is namelijk veel meer dan alleen het fysieke aspect. Beweging verbindt, biedt ruimte in je hoofd, geeft energie en zet mensen weer midden in de maatschappij. Om dit te bewerkstelligen werken we intensief samen met professionals in de wijken, scholen en organisaties. Daarnaast spelen de sport en Lees meer...
Teacake Art
Schilderijen, schilderopdrachten, kunst over Amersfoort