Organisaties in Randenbroek - Schuilenburg - Stoutenburg - Buurthuizen

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Inloop Tuinkamer Nijenstede!
Van maandag tot en met vrijdag bent u welkom bij de inloop en ontmoetingsplaats de Tuinkamer in Nijenstede (Heiligenbergerweg 84). De inloop is van 10:00 tot 16:00 geopend. U bent welkom voor een kopje koffie, lunch of iets anders, net wat u wil! Onze gastvrouw/heer staat de hele dag klaar om u te ontvangen. Mocht u nieuw zijn, dan wijst onze receptioniste de weg. Hopelijk tot snel!
Wij zijn Schuilenburg
Wij zijn Schuilenburg. Wij zijn een Vreedzame Wijk.Wij zetten ons met alle kinderen, inwoners, scholen en andere partners in onze wijken in voor positief en vreedzaam samenleven. Dat klinkt logisch en makkelijk. Maar dat is niet altijd zo. En het werkt alleen als we ons er gezamenlijk voor inzetten. En dat doen we! Je vindt hier alles over wat er in onze Vreedzame Wijk gebeurt.  Positief en veilig klimaatSamenleven op positieve wijze. Dat klinkt logisch en
Huiskamer R&S
Het tegen gaan van eenzaamheid, en het samenbrengen van buurtbewoners om een zo aangenaam mogelijk leefklimaat te creëren.
Klokhuis Amersfoort buurtcentrum
Het Klokhuis is er voor al die activiteiten waar de eigen huiskamer te klein voor is.Maatschappelijke organisaties in de wijk zoals de wijkvereniging, IndeBuurt033, gezondheidsdiensten en gemeente maken ook gebruik van Het Klokhuis.
Ontmoetingscentrum Entree
Bij Entree kunnen bezoekers terecht voor naailes, inloop, sociaal informatiepunt, maar ook taalles individueel of in een groep en huiswerkbegeleiding.