KOSMIK

non-profit organisatie
Cultuur
Optreden
Entertainment
Zalenverhuur
KOSMIK is hét productiehuis in Amersfoort voor actuele podiumkunsten. Wij richten ons op talentontwikkeling van podiumkunstenaars en professionals uit de industrie.

Productiehuis KOSMIK

KOSMIK is hét productiehuis in Amersfoort en regio voor actuele podiumkunsten. Het richt zich primair op talentontwikkeling, coaching en artistieke en zakelijke begeleiding van authentieke podiumkunstenaars en biedt expertise op het gebied van productie, marketing en management aan. KOSMIK treedt daarbij op als matchmaker, aanjager, ontwikkelaar en vernieuwer.

KOSMIK strekt uit!

Als productiehuis begeleidt KOSMIK makers in verschillende fasen van hun artistieke ontwikkeling: nieuwe makers die nog aan het begin van hun ontwikkeling staan, opkomende makers met een beloftevolle toekomst en makers met een grote werkpraktijk die nieuwe gebieden willen onderzoeken. Voor elke categorie biedt KOSMIK een passend artistiek traject aan. Kernwoorden voor de werkwijze zijn innovatie, actualiteit en inclusief. 

In haar producties richt KOSMIK zich specifiek op onafhankelijke makers, vaak met eenaffiniteit met de hiphopcultuur. Om de makers een optimale bedding te bieden werkt KOSMIK samen met o.a. FLUOR, Per Expressie, Laswerkplaats en Kunsthal KAdE op stedelijk niveau en o.a. Kunstbende Utrecht en DeCoöperatie (No Man's Land) op regionaal niveau. Met deze stedelijke en regionale functie kan KOSMIK inhoudelijke innovatieve ideeën of projecten creëren en faciliteren, artistieke uitwisseling en reflectie op gang brengen en doorstroommogelijkheden voor de makers creëren. 

Het eigen podium stelt KOSMIK in staat aanvullend aan de nieuwe producties van de eigen makers een context met aanverwante artiesten te presenteren. De synergie die hierbij tussen de productie- en de presentatie-functie ontstaat, is kenmerkend voor het DNA van de organisatie. Met muziek als vertrekpunt richt het zich ook op andere disciplines zoals: theater, comedy, dans en interdisciplinaire kunstvormen.

ZAALVERHUUR

Ben je op zoek naar zaalverhuur in Amersfoort? Een creatieve ruimte waar je in Amersfoort kan vergaderen of kunt presenteren? KOSMIK biedt verschillende oplossingen voor zaalverhuur. Op onze website over onze verhuur mogelijkheden!

Wie

Jongeren
Volwassenen

Waar

Heiligenbergerweg 144
Amersfoort

Meer informatie