Educatief spelatelier

Educatie
Ontwikkeling
Spel

Het educatief spelatelier gaat starten vanaf woensdag 15 september 2021. Elke week spelen we samen spelletjes waar je iets van kunt leren, vooral op het gebied van taal en rekenen. Naast taalontwikkeling leer je ook strategisch denken en samenwerken. En natuurlijk geeft het samen spelen veel plezier en gezelligheid. Leuk en leerzaam dus!

De precieze lokatie en tijd worden begin september bekend gemaakt. Je kunt je wel alvast aanmelden door een mail te sturen naar Bellinda Bladergroen (b.bladergroen@yahoo.com).

Samen spelen is leuk bij veel deelnemers, dus maak ook alvast je vriendjes en vriendinnetjes enthousiast en vraag ook aan hen om zich aan te melden.

Bellinda Bladergroen organiseert vaker spel- en knutselactiviteiten voor (jonge) kinderen, gericht op leren en taalontwikkeling. Ook geeft zij huiswerkbegeleiding en bijles (primair onderwijs en middelbare school (alle niveaus)).

Bij voldoende belangstelling wil zij ook graag een activiteit organiseren in schoolvakanties. Stuur gerust een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Dat geldt ook voor vragen over hulp bij leren en huiswerk.

Wie

Kinderen

Prijs

Gratis

Contact

Contactpersoon

Neem contact op met :

2